Ostavite komentar


Cilj OrthoExpert tima je da pacijent izađe iz ordinacije zdrav, ali i zadovoljan – lečenjem, pristupom, odnosom. Zbog toga želimo da čujemo Vaše utiske, baš kao što želimo da Vi čujete naše stručne i ljudske savete. Smatramo da smo dobri, ali smo sigurni da možemo biti bolji. Vaši utisci su dobrodošli, ali i prijateljska kritika!

Fejsbuk preporuka

Ukoliko imate profil na društvenoj mreži Fejsbuk, pozivamo Vas da svoje utiske ostavite na našim stranama:

Google recenzija

Ukoliko posedujete Gmail (Google) nalog, isti komentar možete ostaviti i u obliku Google recenzije tako što ćete potražiti OrthoExpert Beograd ili OrthoExpert Niš, a nakon toga kliknuti na link “Napišite recenziju”, odnosno “Google Reviews” kada se otvori nova strana.

 


Korišćenjem web forme možete poslati svoj utisak, pohvalu ili kritiku direktno našem timu. Unapred hvala!


 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
 
You may submit your photo here, if you wish to do so. Maximum filesize is 8 MB. All photo/picture file types are accepted (JPG, PNG, TIFF, etc)
Invalid Input
Invalid Input

0/1500

Invalid Input

Lekarski tim


dr Srdjan Zivanovic

dr Srđan Živanović

dr Srđan Živanović je specijalista ortopedije od 2001. Hirurgijom ramena i lakta se bavi od 2008 godine. U svom svakodnevnom dijagnostičkom i operativnom radu pokriva kompletnu patologiju ramena i lakta. Primenjuje kako otvorene hiruške metode, tako i artroskopiju ramena i artroskopiju lakta.

dr Mladen Pavlović

dr Mladen Pavlović

dr Mladen Pavlović, specijalista ortopedije i traumatologije, rođen je 1982. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio je u Novom Pazaru. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. godine.

dr Dušan Đorđević

dr Dušan Đorđević

dr Dušan Đorđević, specijalista ortopedske hirurgije. U svakodnevnoj praksi sprovodi dijagnostičke procedure kao i neoperativno i operativno lečenje povreda i degenerativnih oboljenja kolena, kuka i ramena.

dr Aleksandar Jevtić

ass dr Aleksandar Jevtić

dr Aleksandar Jevtić specijalizaciju iz ortopedije i traumatologije na Vojnomedicinskoj akademiji završio je 2015. godine. Stalni je član Srpskog lekarskog društva, Srpskog udruženja za hirurgiju stopala i skočnog zgloba, kao i Američke akademije ortopedskih hirurga.

dr Ognjen Vukadin

dr Ognjen Vukadin

dr Ognjen Vukadin, specijalista ortopedije od 2001. godine, doktor medicinskih nauka, asistent na Medicinskom Fakultetu u Beogradu sa višegodišnjm iskustvom u hirurgiji veštačkih zglobova kuka i kolena, kao i u lečenju sportskih povreda kolena, stopala i ramena.

dr Boris Šekler

dr Boris Šekler

Rođen 11.03.1965. godine u Beogradu, gde se školovao zaključno sa studijama medicine. Završio je specijalizaciju iz Interne medicine i subspecijalizaciju iz oblasti reumatologije i kliničke imunologije. Objavio je više naučnih radova iz oblasti interne medicine i reumatologije. Član je Srpskog lekarskog društvatva i Udruženja reumatologa Srbije.

Savetodavni odbor


Dr Mikael Toft Væsel
Klinički lektor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Aarhusu
Načelnik klinike za rame i lakat, Regionalna bolnica Viborg, Danska

Dragiša Lekić
Savetnik u razvoju i upravljanju investicionim projektima
Partner u konsultantskoj firmi u oblasti finansija
Član Upravnog odbora Expobanke ad

Dr Zoran Perunović
Savetnik Instituta za Inovacije pri Teksaškom Medicinskom Centru
Akademski direktor Executive MBA programa na Danskom Tehničkom Univerzitetu
Ko-urednik časopisa „Applied Innovation Review“ sa Kalifornijskog Univerziteta u Berkliju

Mikael Toft Vaesel

Dr Mikael Toft Væsel

Klinički lektor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Aarhusu
Načelnik klinike za rame i lakat, Regionalna bolnica Viborg, Danska

Dr Vaesel je vodeći stručnjak u oblasti ortopedije ramena i lakta u Danskoj.Uz funkciju šefa Klinike za rame i lakat zadužen je za stručno obrazovanje i usavršavanje specijalizanata iz ortopedije. Član je regionanog odbora odgovornog za dodeljivanje specijalizacija iz ortopedije.

Dr Vaesel je i šef stručnog medicinskog tima Fudbalskog kluba Viborg. Njegov afinitet prema zdravom životu i sportu ogleda se u aktivnom bavljenju biciklizmom i trčanjem. Učestvuje u maratonu već dugi niz godina, pa i kao sportista poznaje važnost dobre forme i aktivnog odnosa prema sopstvenom zdravlju. Uloga Michaela Vaesela u timu Orthoexperta vezana je pre svega za edukaciju naših lekara i kontrolu stručnog medicinskog rada. U naše redove unosi duh Skandinavije i njihovog pristupa koji se ogleda u preciznosti, jednostavnosti i na kraju opuštenosti, što doprinosi još boljoj radnoj atmosferi u našem timu.

Dragisa Lekic

Dragiša Lekić

Dragiša Lekić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 1977. godine i iza sebe ima četrdeset godina dugo bankarsko iskustvo. Bio je potpredsednik Beobanke za poslove sa inostranstvom, zamenik generalnog direktora banke Societe Generale Yugoslav bank, generalni direktor Volksbanke u Srbiji i član Izvršnog odbora Banca Intesa Beograd. Njegova stručna znanja i poslovi kojima je rukovodio vezana su za korporativno bankarstvo, strukturno finansiranje, projektno finansiranje, finansijsku konsolidaciju banaka i preduzeća i investiciono bankarstvo. Tvorac je mnogih ideja u cilju unapređenja rada u bankarskom sektoru i edukaciji bankarskih kadrova.

Trenutno rukovodi sopstvenom firmom koja se bavi razvojem i upravljanjem investicionih projekata, a partner je u konsultanskoj firmi u oblasti finansija.

Član je Upravnog odbora Expobanke AD.

dr Zoran Perunovic

Dr Zoran Perunović

Savetnik Instituta za Inovacije pri Teksaškom Medicinskom Centru
Akademski direktor Executive MBA programa na Danskom Tehničkom Univerzitetu
Ko-urednik časopisa „Applied Innovation Review“ sa Kalifornijskog Univerziteta u Berkliju

Dr Perunović ima više od 20 godina iskustva u izvršnom obrazovanju i pružanju konsultantskih usluga kompanijama u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Africi. Zoran je ekspert u razvoju poslovanja, strateškom menadžmentu, upravljanju tehnologijama, inovacijama i preduzetništvu. Savetuje Orthoexpertov tim u razvoju strategije, poslovnog modela i dizajnu usluga i inspiriše nas najnovijim svetskim trendovima u zdravstvu iz Silicijumske Doline i najvećeg medicinskog centra na svetu iz Hjustona.

Sitemap


Terms of Use


Korišćenjem bilo kog dela web sajta orthoexpert.rs automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Pravila korišćenja su podložna promenama, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem web sajta orthoexpert.rs, ili bilo kojeg njegovog dela, posetioci u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo web sajta orthoexpert.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

 

Web sajt orthoexpert.rs

OrthoExpert posetiocima obezbeđuje korišćenje sadržaja na svom web sajtu orthoexpert.rs. Svi posetioci imaju pravo da besplatno pristupaju svim sadržajima portala i koriste ih u skladu sa definisanim pravilima korišćenja.

Web sajt orthoexpert.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, autorizovanih sadržaja partnera i klijenata, besplatnih sadržaja i linkova ka spoljnim stranicama.

Sve navedene sadržaje web sajta orthoexpert.rs posetioci koriste na vlastitu odgovornost. OrthoExpert se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja.

Pristup web sajtu orthoexpert.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

OrthoExpert polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstove o povredama, oboljenjima i procedurama, blog zapise i novosti). Vlastiti sadržaji su originalni autorski tekstovi i kao takvi zaštićeni odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Korišćenje ovih tekstova bez punog navođenja imena i prezimena autora (dr Srđan Živanović), kao i navođenja pune putanje sa lokacijom teksta na sajtu orthoexpert.rs strogo je zabranjeno i može rezultirati sudskom akcijom, ukoliko OrthoExpert smatra da za to postoji valjani osnov.

Ukoliko smatrate da je OrthoExpert povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti predmeta žalbe.

 

Linkovi ka spoljnim stranicama

Web sajt orthoexpert.rs može sadržati linkove ka web stranama izvan sopstvenog domena. Ove linkove OrthoExpert objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog domena.

 

Youtube i Vimeo servisi

Web sajt orthoexpert.rs može sadržati video zapise koji su locirani na serverima Youtube i Vimeo. Video zapisi koji su označeni kao "Related" ("Povezani"), postavljeni su prema algoritmu softvera koji ovi servisi koriste, a na koji OrthoExpert nema, niti može imati uticaja. Samim tim OrthoExpert nije odgovoran, niti može biti odgovoran, za sadržaje ovih video zapisa.

 

Izmene pravila korišćenja i politike privatnosti

OrthoExpert zadržava pravo da izmeni pravila korišćenja ili politiku privatnosti. OrthoExpert se obavezuje da o važnim promenama pravila korišćenja, politike privatnosti ili sadržaja web sajta orthoexpert.rs svoje posetioce obavesti putem e-mail poruke, ukoliko su registrovani i prijavljeni na mailing listu, ili jasno istaknutim obaveštenjem na web sajtu orthoexpert.rs.

Smatra se da ste samim korišćenjem bilo kog sadržaja na web sajtu orthoexpert.rs upoznati sa najnovijom revizijom pravilima korišćenja.

Privacy Policy


Web sajt orthoexpert.rs ne koristi mehanizme koji automatski prikupljaju bilo kakve lične podatke posetioca (ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu). Ovi podaci mogu se proslediti isključivo na dobrovoljnoj osnovi, korišćenjem web formi strogo definisanih namena. Svi podaci zaštićeni su Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i OrthoExpert se obavezuje da lične podatke čuva na bezbedan način i koristi isključivo u cilju komunikacije sa posetiocima sajta ili procene zdravstvenog stanja klijenata. OrthoExpert se takođe obavezuje da, u slučaju potrebe, mora dobiti eksplicitnu pismenu saglasnost posetioca ili klijenta za korišćenje ličnih podataka u bilo koje druge svrhe.

OrthoExpert može, u skladu sa zakonom, za potrebe analiza posećenosti, koristiti prikupljene demografske podatke (IP adresa, podaci o operativnom sistemu i tipu pretraživača, starosna dob, pol, geolokacija na osnovu IP adrese), bez povezivanja sa privatnim podacima koji se mogu iskoristiti za identifikovanje osobe prikupljenim u toku procesa registracije naloga. Pomenute demografske podatke, kao i anonimnu statistiku posete pojedinačnim stranicama (broj poseta, učestanost poseta, vreme zadržavanja na strani), OrthoExpert će koristiti u procesu analize posećenosti, isključivo sa ciljem poboljšanja servisa i prilagođavanja sadržaja web sajta orthoexpert.rs posetiocima.

OrthoExpert koristi standardizovane mere za zaštitu podataka od krađe i zlonamerne upotrebe ili izmene, ali nije i ne može biti odgovoran za gubitak ili izmenu podataka na sajtu ili u bazama podataka od strane trećeg lica ostvarenu korišćenjem nelegalnih, zakonski sankcionisanih metoda.

OrthoExpert se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila korišćenja web sajta orthoexpert.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika koje su podložne tužbi.

O nama


 

2500 zahvata, 10 godina iskustva

OrthoExpert

OrthoExpert je specijalistička ortopedska ordinacija koja okuplja vrhunske stručnjake iz oblasti ortopedije i traumatologije. Idejni tvorac koncepta OrthoExpert je dr Srđan Živanović, ortopedski hirurg i traumatolog, subspecijalista hirurgije ramena i lakta. Decenijsko iskustvo dr Živanovića u inostranstvu isključivo u hirurgiji ramena i lakta i preko 2500 uspešnih operativnih zahvata dovoljno govore o njegovoj stručnosti. Dr Živanović je ovaj koncept osnovao u Danskoj, gde inače živi i radi, a u Srbiji ga je pokrenuo sa idejom da se svetski standardi u oblasti hirurgije ramena i lakta prenesu na naše prostore.

Njegova posvećenost razvoju hirurgije ramena i lakta u Srbiji ogleda se kroz brojne aktivnosti i ličnu angažovanost gde svoje znanje i iskustvo prenosi kolegama koji se bave problemima ramena i lakta u našoj zemlji. U vezi sa tim redovno organizuje edukativne posete kolega iz Srbije Regionalnoj bolnici Viborg u Danskoj, gde je stalno zaposlen. Štaviše, ovo je jedno od retkih mesta u inostranstvu gde naši lekari dobijaju mogućnost da aktivno ušestvuju u operacijama u timu dr Živanovića i gde im je na najneposredniji način omogućen uvid i pristup najnovijim tehnikama i metodama dijagnostike i lečenja iz oblasti hirurgije ramena i lakta. Saradnik je na više naučnih projekata i aktivan je član Udruženja za rame i lakat Danske kao i Udruženja za rame i lakat Srbije.

Vizija OrthoExperta je konstantno stručno usavršavanje članova tima. Korišćenjem bogatog znanja i iskustva omogućili smo  našim pacijentima lečenje po vrhunskim standardima i što brži oporavak i povratak aktivnom životu bez bola.

U fokusu našeg rada je pacijent i njegov problem. Nastojimo da kroz individualni pristup pacijentu izgradimo međusobno poverenje, što je najvažniji preduslov za uspešno lečenje.

Greška 404: Sadržaj nije pronađen


Žao nam je, ali stranica kojoj pokušavate da pristupite nije pronađena.

Možete pokušati da do željenog sadržaja dođete korišćenjem sistema za pretragu.

Za povratak na početnu stranu kliknite ovde.

Cenovnik


Specijalistički pregled 6.000,00 rsd
Ultrazvučni pregled 6.000,00 rsd
Blokada 5.000,00 rsd
Kontrolni specijalistički pregled 4.000,00 rsd

 

Paket 1

Specijalistički pregled + Ultrazvučni pregled 10.000,00 rsd

 

Paket 2

Specijalistički pregled + Ultrazvučni pregled + Blokada 13.000,00 rsd

 

Paket 3

Kontrolni specijalistički + Ultrazvučni pregled + Blokada 11.000,00 rsd

 

PRP i ACP procedure

PRP terapija 30.000,00 rsd