dr Srđan Živanović

dr Srđan Živanović


Dr Srđan Živanović je specijalista ortopedije od 2001. Hirurgijom ramena i lakta se bavi od 2008 godine. U svom svakodnevnom dijagnostičkom i operativnom radu pokriva kompletnu patologiju ramena i lakta. Primenjuje kako otvorene hiruške metode, tako i artroskopiju ramena i artroskopiju lakta.

dr Mladen Pavlović

dr Mladen Pavlović


Dr Mladen Pavlović, specijalista ortopedije i traumatologije, polja interesovanja hirurgija ramena, stopala i sportska hirurgija. Rođen 1982. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio je u Novom Pazaru. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. godine.

dr Dušan Đorđević

dr Dušan Đorđević


Dr Dušan Đorđević, specijalista ortopedske hirurgije. U svakodnevnoj praksi sprovodi dijagnostičke procedure kao i neoperativno i operativno lečenje povreda i degenerativnih oboljenja kolena, kuka i ramena.

dr Aleksandar Jevtić

dr Aleksandar Jevtić


dr Aleksandar Jevtić specijalizaciju iz ortopedije i traumatologije na Vojnomedicinskoj akademiji završio je 2015. godine. Stalni je član Srpskog lekarskog društva, Srpskog udruženja za hirurgiju stopala i skočnog zgloba, kao i Američke akademije ortopedskih hirurga.

dr Ognjen Vukadin

dr Ognjen Vukadin


dr Ognjen Vukadin, specijalista ortopedije od 2001. godine, doktor medicinskih nauka, asistent na Medicinskom Fakultetu u Beogradu sa višegodišnjm iskustvom u hirurgiji veštačkih zglobova kuka i kolena, kao i u lečenju sportskih povreda kolena, stopala i ramena.

dr Boris Šekler

dr Boris Šekler


Rođen 11.03.1965. godine u Beogradu, gde se školovao zaključno sa studijama medicine. Završio je specijalizaciju iz Interne medicine i subspecijalizaciju iz oblasti reumatologije i kliničke imunologije. Objavio je više naučnih radova iz oblasti interne medicine i reumatologije. Član je Srpskog lekarskog društvatva i Udruženja reumatologa Srbije.